Kryon – Veľký Obraz – Ty Nie Si Sám – 2

03.07.2012 17:43

Opäť vás zdravíme drahí, ja som Kryon z magnetickej služby.

A ako sme už predtým vraveli, magnetizmus sa mení. Nie len tak zľahka. Nie tak, ako si to myslia vaši vedci. Je to vážna zmena. Je to koniec, ktorý by ste mohli nazvať „koncom dobrodružstva“. A je to začiatok toho, čo by sme My nazvali, „Veľké Dobrodružstvo“.

 

Dnešné posolstvo pre vás nebude skúškou vytrvalosti. Budem však odovzdávať množstvo informácií. Niektoré ste už počuli, niektoré ešte nie. Môj partner takto prináša správy už 22 rokov. Tak ako teraz, keď tu takto spolu sedíme. A hovoríme o potenciáloch…

Rád by som vám opäť odovzdal informácie o histórii Zeme. Histórii ľudstva. Vo veľmi jednoduchej forme. Nie komplexne, ale tak, aby ste ju mohli vidieť v hotovej a skrátenej forme. A pochopiť…

Všetko sa začalo pred 13-timi miliardami rokov. Môj partner vám dnes povedal, že Jaskyňa Stvorenia existovala v čase, keď bola stvorená Zem. Je to kvantový moment. On tam bol, vy ste tam boli, ja som tam bol. Sledovali sme formovanie Zeme a videli sme existenciu potenciálov.

A tu drahí, je informácia, ktorú naozaj potrebujete vedieť: Nesedeli ste len tak so založenými rukami a nepozorovali túto planétu ako sa vyvíja! Ako vám to vysvetliť…

Nezdá sa vám zvláštne, že to vyzerá tak, ako keby boli všetky ľudské civilizácie v poslednej sekunde tejto existencie? Všetky tie miliardy rokov a vývoj života na Zemi, ktorý veľa krát začal a skončil a začal… nezdá sa vám zvláštne, že ste sa práve ocitli v jej možno úplne poslednom momente? Nepripisujete tomu žiaden význam – takto sa to jednoducho stalo. No a my to nazývame synchronizácia. Aby ste tuto informáciu pochopili, musím vám povedať Príbeh o Stvorení.

Nesedeli ste len tak so založenými rukami a nepozorovali túto planétu ako sa vyvíja. Každý jeden z vás sa zúčastňoval, no každý inde. Toto nie je prvá planéta, na ktorej ste boli. Ale to už viete, však? Viete to. Predsa len, nie je to vo vašej Akáši. Pretože kronika Akáša je založená len na Zemi. Tak ako intuícia. A to, čo by ste dostali od svojho Vyššieho Ja. A nie je to vo vašej DNA. Vaša DNA je založená na Zemi, je to Zemská DNA. S jedným rozdielom. A tu sa opäť dostávame ku Príbehu o Stvorení.

Vezmem vás naspäť 4 miliardy rokov. Nachádzate sa ešte stále v tejto galaxii. Nehľadajte mimo tejto galaxie nič, čo má niečo spoločné s tým, čo ste kedykoľvek predtým boli. Každá galaxia ma vlastný duchovný plán. A to ovplyvňuje fyzikálne zákony v danej galaxii. Preto sa zdá, že vedci vidia iné zákony fyziky vo vesmíre. A nerozumejú tomu… Zostaňte vo svojej galaxii.

Nechajte sa vziať na planétu, ktorá prežíva to, čo ste prežívali vy pred štyrmi miliardami rokov. Vaša planéta sa vtedy ešte iba ochladzovala, život ako ho poznáte sa ešte nezačal, ale semienka tam už boli. A to bolo všetko. Je to iné, ako to poznáte teraz, že? A na ďalšej planéte bola skupina sofistikovaných ľudských bytosti, boli ľudskí, humanoidní. Vyzerajú tak, ako ste vyzerali vy pred štyrmi miliardami rokov a prekonali zmenu, spravili Posun. Ako jediná planéta mali Slobodu Voľby. A prešli premenou. Exponenciálne sa zmenili. A trvalo im to len tisíc rokov, prejsť z telesnej formy na Vzostúpenú formu. Len tisíc rokov. A stali sa kvantoví. Život bol božský a inak definovaný. Všetko sa zmenilo. Oni neumierali.

A podľa plánu, v istom danom čase, mali zasiať život na inej planéte. Zasiať z ich vedomosťami o Svetle, o Temnote a o tom, čo je Božské. Tak aj urobili. Urobili to na planéte, ktorá je ďaleko od vašej, na planéte v konštelácii Siedmych Sestier. Plejády. A tam sa to stalo, začiatok Plejádskej civilizácie. Takto začali Plejáďania. No a o milióny rokov neskôr tu bol humanoid, ktorý sa posúva k vlastnému vzostupu…

Opisujem vám históriu galaxie, nie históriu Života. Históriu Božstva. Všetci sú ovplyvnení Centrom, v kvantovom stave sú všetci prepletení, všetci so Slobodou Voľby.

A ak sa vrátime naspäť na tu planétu, 3 – 4 miliardy rokov dozadu, a ty sa ich opýtaš: „Aký je Váš príbeh stvorenia?“ začali by vám rozprávať o inej, ďalšej konštelácii…

Ľudia sa začali formovať na ľudí so súčasnou podobou pred sto tisíc rokmi. No a to je len, to je len včera! A tu by som vám chcel povedať: „Tí, ktorí vás pred sto tisíc rokmi prišli pomôcť zasiať, boli Plejáďania, ktorí prešli do vyššieho stavu, zmenili svoje vedomie a sa stali kvantovými, so slobodnou voľbou. A to je to, čo máte vo svojej DNA.“

Čo je to vlastne vo vašej DNA? Sú to Plejáďania, sú to tí, pred nimi a tiež aj tí, čo boli pred nimi… No nemôžete si to pamätať, pretože je to inak nastavené. Systém je nastavený tak, aby sa pamäť z Akáše vo vašej DNA vzťahovala len na planétu Zem. Ale božská pamäť vás vezme na úplný začiatok, kde Systémy, jeden za druhým, vytvorili to, čo dnes vidíte v božskosti vesmíru. Kto sú to?

Sú to vaši rodičia, Božskí rodičia. Božské Semeno vo vás. A navštevujú vás. Nie sú to len Plejáďania, pochádzajú zo všetkých možných miest v galaxii. A strážia vás, dávajú na vás pozor, držia vás v bezpečí. A určite by ste to nechceli zmeniť. Tento vesmír je plný života, ste obklopení božskými bytosťami, ktoré na vás dávajú pozor. A takto to bude pokračovať až dovtedy, kým sa táto planéta Slobodnej Voľby, jediná svojho druhu v tomto momente, rozhodne.

Stojíte pred rozhodnutím týkajúcim sa vášho vedomia. Oni všetci to vedia, keďže tým už všetci prešli. A dobre si to pamätajú. Och drahí, vedomie dokáže byť tak nízke. Doteraz ste mohli vidieť, že sa mení len veľmi pomaly. Ale za chvíľu sa bude meniť rýchlo. Nebude to trvať generácie. Uvidíte zmeny v reálnom čase, ľudia nebudú musieť čakať na to, kým sa zmeny prejavia u ich detí a detí ich detí. Myslíte si, že veda sa mení rýchlo? Tak pozorujte, ako rýchlo sa mení povedomie. Stará energia na planéte bude bojovať z posledných síl. Mnohí si vyberú možnosť opustiť planétu, čo znamená zomrieť. Je nemožné prekročiť most uvedomia. Až Zem prestúpi na novu energiu, stará energia už nebude prijateľná.

Ľudské zvyky a spôsoby a všetko to, čo ste, sa za posledné storočie naučili, veľmi posunulo. Vidíte to, že? Koľkí z vás povedali: „No a poobede pôjdeme obetovať pannu k sopke.” Smejete sa a poviete: „To je niečo, čo sa robilo už veľmi dávno!” Nie, nie je, je to niečo, čo ste robili ešte včera. Ale dnes to už nerobíte, že? Ako to vidíte teraz? Barbarské? Neľudské? Mimo integritu človeka? Neakceptovateľné… Príde čas, keď sa pozriete na túto planétu a vojny budete vnímať presne tak isto. Myšlienka zabiť inú osobu: barbarská! Neprípustná! Niečo, čo bol len starý, dávny zvyk. A tam spejeme. Ste na prahu a v bode zlomu, kedy zažijete kvantovú renesanciu. Je ťažké vysvetliť to.

Ľudským bytostiam chýba niečo, niečo vnútorné, niečo, čo by tam malo byť, no vy si to ani neuvedomujete. Chcem vám niečo vyjasniť.

Tí, ktorí dobre poznajú kráľovstvo zvierat, žasnú nad tým, čo sa nazýva inštinktom. Keď sa na prérii narodí zviera, teliatko, čo práve vyšlo zo svojej matky, do niekoľkých hodín už beží zo stádom, inštinktívne vie, kto sú jeho nepriatelia, ktoré rastlinky sú jedovaté a kde nájde vodu.

Nezdá sa vám to zaujímavé? Že ľudia majú deti a tie sa musia naučiť všetko úplne od nuly? Ako jesť. Ako v rukách držať predmety. Ako prežiť. Čo je nebezpečné a čo nie. Jazyk, reč. Prídu na svet s ničím. A toto celé sa začína znova pri narodení každého jedného dieťaťa.

Vy si to vysvetľujete komplikovanosťou ľudského mozgu, ktorý je viacrozmerný. Ale tak to nie je! Pretože ešte nie ste pripravení na to, aby to bolo tak, ako má. A to je to, čo sa práve mení. Chcem, aby ste si spolu so mnou predstavili toto: Dieťa sa narodí a… vie všetko. Chodí a rozpráva do dvoch rokov. Má vedomosti, netreba ho učiť. Naučí sa čítať a naučí sa cudzie jazyky. Pretože má to, čo my nazývame „ľudský inštinkt.“ Má niečo, čo si ani neuvedomujete, že vám patrí.

A teraz mi povedzte, ak toto je pravda a ak sa to naozaj stane, môžete si predstaviť, čo sa stane ľudskej rase – dôjde ku exponenciálnemu nárastu a pokroku. Čo sa rodič naučil, ovláda a vie, bude podané dieťaťu počas pôrodu. Viac než dedičstvo z Akáše, viac než chemické dedičstvo, vedomosti a inštinkty… A túto informáciu sme doteraz ešte nespomenuli. Je to kvantový moment. Príbeh stvorenia.

Videli ste to na Plejáďanoch pred sto tisíc rokmi, pretože oni sú takíto. Oni cez to už prešli. Mali tie iste atribúty. Nie je zaujímavé, že všetky príbehy stvorenia na tejto planéte sú podobné? Aj tie ktoré nazývate doktríny, tie, čo nesú duchovne posolstvo, udalosti a históriu ľudským bytostiam, čo vyzerali tak ako vy… Nie ako jaskynní predkovia, ale ako vy.

V záhrade metafor, ktorou naša Planéta Zem je, sa podávajú vedomosti ohľadne polarity. To je to, čo urobili Plejáďania, všade na celej Zemi. Lemúrska energia bola izolovaná a bola prvá, pri ktorej sa zastavili. Pretože Lemúria bola na ostrove, ktorý prežil vo vyššom stave a mal čistejšiu formu než všetky ostatné. Ale Plejáďania prišli všade. A dnes sa na vás dívajú a vidia ten bod zlomu, cez ktorý sami prešli.

Drahí, toto je piaty krát, čo sa o to pokúšate. V minulosti ste mali už štyri príležitosti. Ale tento krát… Potenciál ukazuje, že tento krát vám to vyjde.

Píše sa rok 2012, zlaďujete sa s galaktickými zoskupeniami, dávnymi predpoveďami o tomto momente, a tu ste, na tomto začiatku.
Niektorí sa pýtajú: „Čo to bude za budúcnosť, aká veda náš čaká? Ak je toto pravda, čo môžeme očakávať?”

Chcem aby ste sa pozreli späť, na vašich starých rodičov, ako by ste im vysvetlili internet, ak nemajú predstavu o tom, čo je počítač? Ako vysvetlíte super rýchle auto niekomu, kto ešte nevynašiel koleso? Ja vám nedokážem vysvetliť to, čo príde. Pretože vám chýba predstava toho, čo vás Čaká medzi Teraz a „Tým“.

Predstavte si, že udalosť, ktorá nastane na jednom mieste, udeje sa zároveň všade. Dokážete si predstaviť kvantový inštinkt – čo sa naučí jeden človek, vedia zároveň a v jednom okamihu všetci? A keď si dokážete predstaviť takúto realitu, mate tu príklad toho, čo prichádza.

Nemení to nič na Voľbe. Mení to vedomosti. Prichádza čas, kedy fyzika a veda splynú v uvedomenie a uvedomíte si, že to, čo vám Stvoriteľ dal, je už v hotovej a skrátenej forme, nie je to v stave, ktorý ešte musí byť preskúmaný vedcami. Je to jednotné a perfektne to zapadá do skladačky. A to sa môže stať o tisíc rokov a to sa stane do tisíc rokov. Tak, ako sa to stalo Plejáďanom. Tak, ako sa to stalo tým, čo ich zasiali a aj tým čo, zasiali ich… Zem na vás čakala. Jaskyňa Stvorenia, aj kryštály boli pripravené pre vás. Bol tam Potenciál každého života.

A kto boli tí, čo zasiali vás a tých pred vami a tých pred tými? Sú to.. Vy! Nesedeli ste len tak a nepozorovali ako sa tvorí Zem. Boli ste zaneprázdnení na iných planétach, tou prácou, ktorú robíte tu. Spomienky na to ale neexistujú, len potenciál. Len určitá energia vo vás, ktorá vám hovorí: „Áno, je to možné.“

Tí, čo sedia tu v tejto miestnosti, počúvajú môj hlas, čítajú moje slová, týmto predtým už prešli. A takto, drahý človek, to dnes ukončíme.

Vravím ti tieto slová, sedíš na tom správnom mieste. Sedíš vedľa tých, ktorí prešli tým istým, ako ty. Je čas na rozuzlenie bezvýznamných ľudských problémov. Na ukončenie prešľapovania na mieste vo fyzických bolestiach. Na neistotu v ľudskom myslení. Tieto veci vám nebudú pomáhať!

Ocitli ste sa v bode zlomu, pre niektorých veľmi pomaly… Jedného dňa sa naň bude spomínať ako na deň renesancie planéty Zeme. A vy ste na jeho úplnom začiatku.

Zoberiem vás dopredu… Sto rokov, dvesto… Sedíme spolu v miestnosti a vy vyzeráte inak. Veci sa veľmi zmenili. Ale vy tu budete. Pretože to je to, čo stále robíte.

A istý človek mi povie: „Ale keď ja neviem koľko životov mi ešte zvýšilo?” (Kryon sa smeje). Mali by ste sa radšej opýtať: „Koľko planét „Zem“ mi ešte zostalo? Koľko krát to ešte dokážete?“ Podstatou je zvyšovanie vibrácií galaxie, naplnenou planétami, ktoré majú možnosť Voľby. Až kým si nezvolia seba samých a vlastný Vzostup a podávanie tejto energie ďalej. A vy urobíte to iste.

Práve teraz sa začína život na inej planéte, ďalšia Jaskyňa Stvorenia sa formuje a pripravuje… Pre vás, pre váš príchod. Je to systém, a je krásny.
Stojíte tu v bode zmeny. Odíďte odtiaľto s porozumením pre vážnosť tejto doby. Dávajte pozor na zmeny na nebi, pretože boli predpovedané. Nemajte strach zo zmien, ktoré sú pred vami. Nikdy nie ste sami. Nikdy.

A tak to je.
Kryon

Zdroj: MP3 nahrávka (33 minút) – www.kryon.com. Tieto MP3 nahrávky su vám ponúknuté zadarmo. Užite si ich. Podajte ich ďalej, urobte si kópiu na svoj iPod… len ich prosíme Vás, nepredávajte. Tak ako internet aj tieto su ponúkané všetkým bez poplatku. Su starostlivo produkované v určitej veľkosti a kvalite, vhodné na jednoduché stiahnutie a manipuláciu. Bežne su tieto nahrávky aj jednu hodinu dlhé. Nikdy nesmú byť prehrávané na vlnách (rádiové vysielanie atď).

Pre všetkých pútnikov na Ceste Lásky do slovenčiny preložila Zuzana Blyšťanová z MP3 záznamu živého channelingu (www.transformace.info). Jazykovú úpravu slovenčiny urobila Danuša (www.vzostup.sk). Túto slovenskú verziu je možné v neskrátenej a neupravenej podobe ďalej kopírovať a rozširovať nekomerčným spôsobom, pokiaľ bude pripojená celá táto poznámka vrátane všetkých zdrojov i s aktívnými odkazmi.